Bedrijfsprofiel

Het is onze missie om kwaliteit te leveren!

Kwaliteit producten

Dit heeft een hoge prioriteit. Daarom Werken we hierbij alleen samen met topmerken als Kyocera, Mibra, Drisag, Ares Line en Beta.

Kwaliteit diensten

Wij staan bekend als betrouwbare professional met diepgaande kennis van kantooroplossingen. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen, dat haar afspraken nakomt en haar klanten ondersteunt bij de pré-sales, after-sales, instructie en service.

Kwaliteit personeel

Binnen het bedrijf heerst een persoonlijke, haast familiaire sfeer. Dat is tevens wat onze medewerkers uitstralen. We vormen een hecht team, dat wat we bereiken, bereiken we met z’n alle. Daarom is het personeelsverloop minimaal. De medewerkers van Van den Broek, zijn geschoold en getraind op gebied van kantoorsystemen. Dus u kunt rekenen op professioneel hulp afgestemd op de wensen, eisen en situatie van de persoon of organisatie in kwestie.

Kwaliteit service

Van de totaal tien medewerkers zijn er vijf technici. Alleen deze cijfers geven al aan hoe hoog onze servicegraad ligt. Door te werken met een eigen technische dienst geven wij service in het kwadraat, er worden nog  betere responstijden gerealiseerd en we kunnen flexibeler omgaan met het aanbod van onderhoud en reparaties.

Kwaliteit logistiek

Een absolute toegevoegde waarde die Van den Broek u biedt zijn eigen transportmiddelen die zorgen voor een tijdige levering. Tevens zorgen wij voor een accurate en klant-vriendelijke wijze van inhuizen, monteren en installeren.